För dig som NHL supporter

Det finns många i Sverige som följer världens bästa hockeyliga, NHL. Det är den ligan som samlar alla de bästa spelarna i världen som sedan gör upp i 82 matcher om vilka som får spela slutspel och försöka ta hem den eftertraktade Stanley Cup-bucklan.

I Sverige har vi bara möjlighet att se matcherna på betal-tv men om du är en riktigt hängiven supporter kan du även ta och åka över Atlanten för att titta på ditt favoritlag på plats. Det finns företag på nätet som hjälper dig med allt från hotell och resa till matchbiljetter.

Köp supporterprylar på nätet

Det finns massor av fina supporterprylar att inhandla för att visa omgivningen vilket lag du hejar på. Det är även ett sätt att hjälp ditt lag finansiellt, om än i liten skala. Det finns allt från matchtröjor, halsdukar och kepsar till muggar och andra accessoarer.

Om du ska inhandla prylar är det bästa alternativet att använda internet. Du hittar saker till ett mycket bättre pris på Supportersplace än om du skulle gå till en fysisk butik. Så se till att fylla på dina supportergrejer innan du åker och ser en match på plats, för i USA och Kanada har de flesta supportrar på sig sina matchtröjor.