Resor för den sportintresserade

Snart är det hög tid att börja planera sommarsemestern. Det kan vara svårt att bestämma var man ska åka med tanke på den djungel av utbud som det finns idag. För dig som spenderar den mesta av din vakna tid av att titta på sport, vore väl en lång semesterresa utan fungerande internetuppkoppling det värsta tänkbara?

För att säkerställa att du får se din dagliga dos av sport, varför inte kombinera ditt sportintresse med en tur till något spännande resmål? Du får se och uppleva världen samtidigt som att du får se fantastisk fotboll. Du slår två flugor i en smäll och får en garanterat dubbelt så rolig resa.

Fotboll + Resa = Sant

För fotbollsfantasten är det numera möjligt att kombinera högklassiga fotbollsbiljetter till några av världens bästa matcher med flygbiljetter till flera av Europas mest populära städer som till exempel Barcelona, London eller Paris. Du hinner se spännande fotbollsmatcher samtidigt som du har möjlighet att uppleva kulturen, sevärdheterna och den fantastiska maten i flera europeiska städer.

Samtidigt blir det betydligt lättare att ta med din partner, bästa kompis eller någon i familjen som kanske inte är fullt lika intresserad av fotboll som dig. Under dagarna går ni runt och tittar på sevärdheter och på kvällarna kan ni efter en härlig middag se en rysande fotbollsmatch.

Golfresor

Nu mer så kan man även boka resor för den golfintresserade. Det kan vara trevligt med lite ombyte från sin hemmabana och spela golf på någon annan bana. Vad sägs om Stoke Park eller The Grove? Boka en resa redan idag och det dröjer inte länge förrän du står på någon av dessa golfbanor med fantastisk golf. Bokar du ett golfpaket så ingår det resa, boende och golfspelande under exempelvis en weekend.

Bli en cowboy under semestern

För dig som är intresserade av andra sporter än fotboll eller bara vill uppleva något helt annorlunda, finns det specialanpassade resor för alla. Ett exempel är organiserade resor till i USA där du kan lära dig att rida som en cowboy samtidigt som du får uppleva ett väldigt vackert landskap. Det finns även liknande resor till Argentina där du får besöka en boskapsranch och till Afrika där du får uppleva en ridande safari.