Leka med odds

shutterstock_213828499

Nu när vi har pratat om sporter och filmer, kan vi börja prata om hur man kan införa lite mer spänningen i sina sporter. Vare sig det är fiktiva eller riktiga sporter. Varför lite prova på lite betting?

När det kommer till fiktiva sporter som man gör i glada vänners lag, behöver man sköta bettingen själva och ta fram egna odds. Detta kan man bygga upp som man vill. Detta är faktiskt stort inom fantasy football som handlar om att man äger ett eget fotbollslag och försöker byta till sig de allra bästa spelarna. Tävlingarna där man kan satsa pengar går igenom en hel fotbollssäsong på en dag, och sedan börjar nästa säsong dagen efter.

Vill man satsa pengar privat om vilket lag som vinner Quidditch SM måste man ha en utomstående person som håller pengarna och som agerar domare. Någon som lägga ut vilka odds som gäller och ta emot satsningarna.

Om man däremot vill spela på riktiga sporter, ska man lära sig mycket om sporten innan, för att vara säker på att man spelar på bra odds. Kolla in sidor som recenserar olika nätcasinon för att vara säker på att hitta en tillförlitlig sajt att betta på. Sedan vill man också hitta lockande odds att spela på. Man ska inte alltid spela på dem som har störst chans att vinna. Du får mindre utdelning och det är så klart mindre spännande när en vinnare känns självklar. Gå hellre till de lite mer riskfyllda oddsen och håll tummarna. Du kan satsa mindre pengar men ändå få större utdelning om du vinner. Och råkar du förlora, har du inte förlorat så mycket pengar.